Lolita

Lolita

Dita 3

Dita 6

Ne fshatin tone erdhi nje djale te ri korcar. Maks ja thonin emrin, i biri i Sofikes te Pandeli Sotirit,...

Dita 3

Dita 5

Bashke me Yllken, me Vjollcen dhe me Petritin na caktuan per pune vullnetare, te shtrinim shinat e trenit ne Prrenjas....

Dita 3

Dita 3

Ate dite prisnim oficerin te vinte ne shtepi te me kerkonte doren. Nuk e doja por nuk mund te kundershtoja...

Page 6 of 6 1 5 6

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.